Glenn Timmermans

(KBO 0692.629.290)

 

Advocaat sedert 2018, studeerde aan de Universiteit Antwerpen alwaar hij specialiseerde in het Europees en internationaal recht. Tijdens deze studies legde hij de nadruk op zowel het economisch als niet-economisch vrij verkeer en het Europees mededingingsrecht in al zijn verschijningsvormen (kartelafspraken, machtspositie, concentratiecontrole, staatssteun en liberalisering).

Na zijn rechtenstudies behaalde hij een advanced master in strategic marketing management aan de Antwerp Management School.

In 2017 behaalde hij eveneens de graad van Master of Science in Marketing Intelligence aan de prestigieuze Fordham University in New York City.

Hierop startte hij zijn professionele carrière bij een internationaal transportbedrijf waar hij werd ingeschakeld in verschillende projecten alwaar hij ervaring opdeed in verschillende domeinen, zowel in binnen- als buitenland.

In 2018 vervoegde hij het kantoor om zo zijn strategische managementervaringen te gebruiken om de ambitieuze en beloftevolle ondernemer van vandaag op persoonlijke wijze te ondersteunen in een sterk juridisch onderbouwd, op maat gemaakt kader.
Zijn interesses strekken zich uit tot het economisch en vennootschapsrecht, fiscaal recht en overeenkomstenrecht.