Servilex Advocaten:

uw huisadvocaat voor juridisch advies

Versterk de juridische slagkracht van uw onderneming

Hebt u een kmo? Maar is het juridische luik voor u eerder bijzaak? Dan begeeft u zich op glad ijs. Want ongetwijfeld gaat u contracten aan met andere bedrijven. En besteedt u niet voldoende aandacht aan de kleine lettertjes? Dan kunnen ze u de das omdoen.

Servilex uit Pelt (Limburg) zorgt ervoor dat het niet zover komt. En toont dat juridisch advies voor elke kmo een haalbare en betaalbare kaart is. Ook voor de uwe! Doe daarom een beroep op onze advocaten gespecialiseerd in alle domeinen van het recht, gaande van arbeidsrecht, huurrecht, bouwrecht, strafrecht, burgerlijk- en handelsrecht. Daarnaast is ook fiscaal recht “ons ding”.

Neem de juiste beslissing met Servilex

Hulp bij burgerlijke zaken of advies voor uw onderneming? U vindt beide bij Servilex. Een persoonlijk conflict beëindigen of een zakelijke kwestie oplossen? Onze advocaten doorgronden uw situatie. En geven u de houvast om een juiste beslissing te nemen. Servilex heeft bovendien een hechte band met de ondernemerswereld. En maakte daarom een speerpunt van juridische ondersteuning aan kmo’s.

Bespaar uzelf een hoop ellende

De algemene voorwaarden op uw facturen? Die stelt u het best niet op zonder de hulp van een jurist. Want zo bespaart u uzelf een hoop ellende. We maken uw juridische teksten waterdicht. En brengen u op de hoogte van wijzigingen in de wetgeving. Zo bent u altijd op alles voorbereid.

 

Maak kennis met uw huisadvocaat

Kan uw bedrijf geen voltijdse juridisch medewerker in dienst nemen? Klop dan gerust aan bij Servilex en maak kennis met uw huisadvocaat. Of juridisch advies wel betaalbaar is voor een kleine onderneming? Heel zeker: het verbleekt bij de kosten van een rechtszaak. Daarom willen we met uw onderneming een langetermijnrelatie aangaan. En de juridische koers van uw kmo waarborgen.

Wordt u een van onze vaste klanten? Dan rekent u op een voordelig tarief, en op een permanente juridische bescherming. Neem dus nu contact op met ons!

Tevens is ons kantoor vlot toegankelijk voor mindervaliden, onder andere door onze aparte ingang en de consultatieruimten op het gelijkvloers.

Servilex
Dorpsstraat 124 - Pelt

Tel: 011 / 666.444
of via 

Vrij Spreekuur: Elke werkdag van 17u tot 19u
(behalve woensdag)
of na afspraak 

This website is protected by RSFirewall!, the firewall solution for Joomla!