Recentelijk werd Servilex advocaten door het Agentschap Innoveren en Ondernemen opgenomen op de lijst van erkende adviesverleners in het Vlaams Gewest, waardoor wij u een nog optimalere dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Met de kmo-portefeuille kan u als kmo, eenmanszaak of beoefenaar van een vrij beroep tot 40.000 EUR steun per jaar genieten voor de aankoop van ondernemerschapsbevorderende diensten bij een erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille.

 

Servilex heeft een dergelijke erkenning bekomen en kan u hierin bijgevolg van dienst zijn!  De ondernemerschapsbevorderende diensten zijn onder meer adviezen en opleidingen die bijdragen tot de versterking, groei of transformatie van uw onderneming in Vlaanderen.

 

OPLEIDING

 Wat? Financiële ondersteuning bij de inschrijving van opleidingen bij Servilex, gevolgd door uw onderneming. Elke opleiding is gericht op de kernprocessen van de onderneming en draagt bij tot het verbeteren van het huidige of het toekomstige bedrijfsfunctioneren.

 

ADVIES ONDERNEMEN

Wat? Financiële ondersteuning bij de aankoop van juridisch advies. Servilex kan als erkend dienstverlener instaan voor deze adviesverlening, in de vorm van een schriftelijk advies, gepersonaliseerd en op uw maat. Het advies bestaat uit:

  • Analyse van de probleemstelling
  • Advies met aanbevelingen
  • Eventueel stappenplan

Ook de begeleiding bij de implementatie van dat advies kan ondersteund worden.

 

De omvang van de subsidietussenkomst bedraagt het volgende:

  • Voor een kleine onderneming wordt een steunpercentage van 40% gehanteerd tot een maximum van € 10.000 steun op jaarbasis.
  • Voor een middelgrote onderneming wordt een steunpercentage van 30% gehanteerd tot een maximum van € 15.000 steun op jaarbasis.
  • Het aanvaardbare projectbedrag voor opleiding dient minimum € 100 te bedragen;
  • Het aanvaardbare projectbedrag voor advies dient minimum € 500 te bedragen;
  • Het betreft een jaarlijkse cyclus met een extra betaaljaar om de lopende projecten af te werken;
  • BTW wordt niet gesubsidieerd.

 

Hoe werkt de KMO-portefeuille?

Subsidies kunnen enkel aangevraagd worden via www.kmo-portefeuille.be.

 

Vraagt u voor de eerste keer een kmo-portefeuille aan voor uw onderneming? Dan moet u éénmalig uw onderneming registeren via uw e-id of federaal token. Pas daarna kunt u online een subsidieaanvraag indienen.

 

  

Ontdek hier hoe de KMO-portefeuille precies werkt

Servilex
Dorpsstraat 124 - Pelt

Tel: 011 / 666.444
of via 

Vrij Spreekuur: Elke werkdag van 17u tot 19u
(behalve woensdag)
of na afspraak