Recentelijk werd Servilex advocaten door het Agentschap Innoveren en Ondernemen opgenomen op de lijst van erkende adviesverleners in het Vlaams Gewest, waardoor wij u een nog optimalere dienstverlening kunnen aanbieden.

 

Met de kmo-portefeuille kan u als kmo, eenmanszaak of beoefenaar van een vrij beroep tot 40.000 EUR steun per jaar genieten voor de aankoop van ondernemerschapsbevorderende diensten bij een erkend dienstverlener van de kmo-portefeuille.

 

Servilex heeft een dergelijke erkenning bekomen en kan u hierin bijgevolg van dienst zijn!De ondernemerschapsbevorderende diensten zijn onder meer adviezen en opleidingen die bijdragen tot de versterking, groei of transformatie van uw onderneming in Vlaanderen.

 

OPLEIDING

 

Wat? Financiële ondersteuning bij de inschrijving van opleidingen bij Servilex, gevolgd door uw onderneming. Elke opleiding is gericht op de kernprocessen van de onderneming en draagt bij tot het verbeteren van het huidige of het toekomstige bedrijfsfunctioneren.

 

SUBSIDIE

- 50 % van de aanvaardbare opleidingskosten ( excl. BTW)

- Maximaal 2.500 EUR op jaarbasis

- Maximaal 45 EUR/ uur

 

ADVIES ONDERNEMEN

Wat? Financiële ondersteuning bij de aankoop van juridisch advies. Servilex kan als erkend dienstverlener instaan voor deze adviesverlening, in de vorm van een schriftelijk advies, gepersonaliseerd en op uw maat. Het advies bestaat uit:

-         Analyse van de probleemstelling

-         Advies met aanbevelingen

-         Eventueel stappenplan

Ook de begeleiding bij de implementatie van dat advies kan ondersteund worden.

 

SUBSIDIE

- 50% van de aanvaarbare advieskosten ( excl. BTW)

- Maximaal 2.500 EUR op jaarbasis

- Maximaal 45 EUR/uur

 

 

Hoe werkt de KMO-portefeuille?

Subsidies kunnen enkel aangevraagd worden via www.kmo-portefeuille.be.

 

Vraagt u voor de eerste keer een kmo-portefeuille aan voor uw onderneming? Dan moet u éénmalig uw onderneming registeren via uw e-id of federaal token. Pas daarna kunt u online een subsidieaanvraag indienen.

 

 

 

Ontdek hier hoe de KMO-portefeuille precies werkt