KMO-dienstverlener

Datum: 31/01/2016

Servilex benoemd als geregistreerd dienstverlener 

Wij zijn verheugd u te kunnen melden dat wij vanaf nu geregistreerd dienstverlener zijn van de kmo-portefeuille door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. Doordat wij zijn opgenomen op deze lijst van erkende adviesverleners in het Vlaamse Gewest, kunnen wij u een nog betere dienstverlening aanbieden.

Met de kmo-portefeuille kan u als kmo, eenmanszaak of beoefenaar van een vrij beroep steun genieten voor de aankoop van ondernemerschapsbevorderende diensten bij een geregistreerd dienstverlener van de kmo-portefeuille, zoals nu dus bij Servilex Advocaten te Pelt. De ondernemerschapsbevorderende diensten zijn onder meer opleidingen en adviezen die bijdragen tot de versterking, groei of transformatie van uw onderneming in Vlaanderen.

Opleidingen
Opleidingen volgen bij Servilex? Vanaf nu kan u gebruik maken van financiële ondersteuning bij de inschrijving van onze opleidingen. Elke opleiding is gericht op de kernprocessen van de onderneming en draagt bij tot het verbeteren van het huidige of het toekomstige bedrijfsfunctioneren.

Advies ondernemen
Financiële ondersteuning bij de aankoop van juridisch advies. Servilex kan als geregistreerd dienstverlener instaan voor deze adviesverlening, in de vorm van een schriftelijk advies, gepersonaliseerd en op uw maat. Het advies bestaat uit:

  • analyse van de probleemstelling,
  • advies met aanbevelingen,
  • eventueel stappenplan.

Ook de begeleiding bij de implementatie van dat advies kunnen wij u ondersteunen.

Omvang van de subsidie tussenkomst
Deze bestaat uit het volgende:

  • Voor een kleine onderneming wordt een steunpercentage van 30% gehanteerd tot een maximum van € 7.500 steun op jaarbasis.
  • Voor een middelgrote onderneming wordt een steunpercentage van 20% gehanteerd tot een maximum van € 7.500 steun op jaarbasis.
  • Het aanvaardbare projectbedrag voor een opleiding dient minimum € 100 te bedragen (excl. btw);
  • Het aanvaardbare projectbedrag voor advies dient minimum € 500 te bedragen (excl. btw);
  • BTW wordt niet gesubsidieerd.

Meer info? www.kmo-portefeuille.be

Terug naar BLOG